Contents

Dar chiar puteți construi mușchi cu pudra de proteine ​​vegane?

Cel greșit are o mulțime de BS. It allows you to decode the label to be able to adjust your faceți cea mai bună alegere.

Urmați aceste sfaturi date viitoare când v-ați lua o cadă cu proteine, astfel încât să vă veți simți cel mai bine în construcția musculară. Aceste opțiuni sunt, from also, a loc minunat pentru a începe.

Verificați fața locului sursa de protein

Cel mai bun pariu este să se îmbine cu izolat din zer-proteină. „This one of obicei mai puțin costisitor, this o proteină completă și this mai ușor de absorbbit”, the Jim White, R.D.N., proprietară la Jim White Fitness and Nutrition Studios. Prin comparație, pulberea pe baza de cazeină this digerată mai lent, facând-o puțin mai eficientă pentru sinteza musculară. Și proteina de colagen? Egg bine, now multe studii dovedesc eficacitatea sa.

Vizați raportul BCAA

This scurt pentru „aminoacizi cu lanț ramificat”, three blocuri de proteine ​​esențiale pentru întreținere și creștere. Majoritatea etichetelor enumerate BCAA ca report dintre leucină, izoleucină și valină, în această ordine. Căutați două părți de leucină la or part izoleucină la or part of valină. Acest report this ideal pentru construirea mușchilor, perdrea grăsimii și oboseala, spune White. Dacă acești aminoacizi nu sunt enumerați, mergeți cu o altă pulbere.

Păstrează accelerează carbohidrații

Găsiți o pulbere de proteine ​​care are pană la 3% din valuarea zilnică de carbohidrați for example. Glucidele cresc insulin, care favorizează absorbția aminoacizilor, stimulând creșterea musculară, spune Nancy Rodriguez, Ph.D., R.D.N., professor at științe nutriționale la Universitatea din Connecticut, Storrs. Pudra proteică simplă cu opt uncii de lapte cu conținut scăzut de grăsimi vă va oferi carbohidrații de care aveți nevoie după antrenament.

Du-te ușor la dulciuri

Companiile folosesc adesea zaharuri artificiale sau naturale with zero calorii, cum ar fi stevia, pentru a menține calorii și carbohidrații scăzute. Aceasta este sau căutare nobilă, give iată: studiile pe animale raportează că îndulcitorii artificiali for giving a beneficial intestinal bacteriilor. Deși stevia does not cause a problem, are a city like, from this oil amestecată with xylitol și sorbitol, alcohol from zahăr care pot causes gaze și balonare. Du-te https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ neindulcit.

jorgegonzalezGetty Images

Treci plaga probiotic

Aceste bacterii utile pot fi bune pentru dvs., give „cantitatea și tipul de probiotice necesare pentru a oferi rezultate benefice de persoană și de gut microbiota actuală”, spune White. Sau a supplement.

Aveți încredere în sigiliul terților

Sigiliul „Certificat pentru sport” to the NSF International (National Sanitation Foundation) are un produs care conține ceea ce etichetă spune că face, a fost testat pentru contaminare și substanțe interzise de către organizații sportive majore și this realizat într-o calitate anuală instalare și siguranța. Now multe pulberi au sigiliul; merită să găsească o îngrijire să o facă.

Linia de fund

Alegeți o pudră de proteine ​​cares this în mod ideal neindulcită, with most possible ingredient, protein ca prim ingredient listed i sigiliul NSF. Dacă puteți tolera lactatele, optați pentru izolat din zer-proteină. Un report de aproximativ 150 de calorii sau 25 de grame de proteine, acest coc va construi o mulțime de bani.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Veganii au greea strict să evite toate produsele de origine animală în dietă, ceea ce reprezintă un nivel admirabil de disciplină pentru îngrijirea majorității se apreciază halterofilia.

Din păcate, dacă sunteți vegani – sau curioși pe bază de plantă – și se poate construi o mulțime, consum suficient de proteină, combustibil macronutrient pentru necesare creșterii musculare poate reprezenta sau provoca.

Now trebuie să fii vegan pentru a dori să încerc pulberi de proteine ​​vegane. Poate că proteinele din zer nu sunt de acord cu tine (this a lucru). Sau poate sunteți interesat să adopteți sau dietă mai bazată pe plantă. Vestea bună this că există mai multe opțiuni de praf de protein vegane accumulate oricând.

Acestea fiind spuse, există anumite lucruri pe cares for trebuie să le ave i în v Meer tunci când se complectează o pulbere de proteine ​​vegane.

Obținerea of ​​sufficient protein poate fi enough of dură pentru cei care ridică, motiva pentru care oamenii scutură de zgomot și suplimentar consumul. Și sportivii vegani și vegetali pot avea problem cu asta – așa că totul se rezumă la ceea ce se află în accelerate sticle de shaker.

Abonați-vă la Sănătatea bărbaților hearstmags.com

Când vine vorba de pudra de proteină, este considerat standard de aur pentru băieții care doresc să construiască rapid mușchii.

Zerul – care this manufacturer of part supports a laptelui care is separate from caș în timpul procesului de brânzeturi – this or protein completă, add conține toți aminoacizii de care aveți nevoie pentru creșterea și repararea mușchilor. Zerul sunt, de asemenea, un conținut ridicol de leucină, cu cel mai important aminoacid în procesul de construire a unui lotilor.

vovashevchuk

Lucrul acesta este că nu funcționează pentru toată lumea. Unii sportivi pur și simplu now pot stomacul din zer (iar puterea în sala de greutate încalcă cu siguranță to felul de reguli de etichetă la sală). Altele sunt intolerante la lactoză. Și, desigur, veganii au nevoie de alternative proteice pe bază de plantă.

Zerul nu este sau opțiune pentru mulți oameni. Jordan Beal / EyeEmGetty Images

Dar chiar puteți construi mușchi cu pudra de proteine ​​vegane? It is Stop că răspunsul this day – trebuie doar să cumperi genul potrivit.

Ar trebui să optați pentru o pulbere de proteină pe baza de plantă care amestecă diferite tipuri de proteine ​​vegetale, an explicat Leslie Bonci, R.D., consultant in nutrinie pentru Pirații in Pittsburgh. Acest lucru vă atribui că consumați toți aminoacizi esențiali și sau gamă mai largă de nutrienți.

Similarly, a pui could consumes o pulbere de proteine ​​vegetale with a singular ingredient after antrenament și apoi poate compense aminoacizii lipsă prin nourishes mai târziu în timpul zilei, spune ea, deoarece sinteza proteinelor are loc pe o perioadă de 24 de ore. Give să recunoaștem – asta complică lucrurile.

Foto Artiga

Note: Majoritatea pulberilor de proteine ​​pe bază de plantă vin cu mai multe grame de zahăr adăugat, iar acest lucru este necesar, potrivit Marie Spano, R.D., C.S.C.S. Fără ea, ar avea gust de murdărie și ar fi cam la fel de greu de amestecat.

A recomandat amestecarea prafului de proteine ​​cu cateva uncii de succes de portocale. Citricele vor spori conținutul de vitamină și nutrienți și vor compensa gustul „pământesc”. The urma urmei, nu veți profita niciodată de beneficiile rot de proteine ​​pe baza de plantă dacă nu vă puteți forța să le beți.

Iată selecțiile noastre pentru cele mai bune pulberi de proteine ​​vegane pe care le poți completa.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Cel mai bun în jur: pudra de proteine ​​Vega Sport, ciocolată

Vega

Fabricat dintr-un amestec de mazăre, dovleac, semințe de floarea-soarelui organiza și lucernă, or lingură de 22 grame din această rotten de protein conține 30 grame de protein și doar 80 de calorii. În plus, conține și 2.9 grams or leucină – mai mult decât ai găsi în multe pulberi de proteine ​​din zer.

Cumpără acum

Cel mai bun pentru smoothie-uri și shake-uri: Nutiva Organic Plant Protein Superfood Smoothie

Hrănitor

Adăugați acest amestec de mazăre, dovleac, cânepă și floarea-soarelui cu probiotice și vitamin adăugat următorul smoothie și veți fi mulțumiți de protein suplimentat. Alegeți între vanilie sau ciocolată.

Cumpără acum

Cel mai bun pe bază de mazăre: Naturade

Amazon

Două linguri din această pudră de proteine ​​vegane îți vor adduces 20 grams or protein și două gram or fiber for doar 140 or calorii. Nu-ți face gri. Acum sunt ca supa de mazăre. Sau fapt, this distul or frumos.

Cumpără acum

Cel mai bun combinat de mazăre și orez: ACUM Complex nourishing de proteine ​​vegetale

ACUM

Un amestec de mază, orez brun și quinoa, fiecare lingură de 38 grame cu 22 grame de proteine ​​impresionante 1,8i 1,8 grame de leucină.

Cumpără acum

Cea mai bună bază de ventilator: praf de protein complete PlantFusion, fasole de vanilie

PlantFusion

Approape 3,600 of recenzori Amazon au acordat acest amestec de proteine ​​de mazăre, anghinare, amarant și quinoa a rating of 4 din 5 – or adevărată faptă pentru or proteină pe bază de plantă. Sau lingură de 30 de grame cu 21 de grame de proteine ​​și 120 de calorii.

Cumpără acum

Cele mai bune ingrediente: înlocuirea mesei Garden of Life, ciocolată

Grădina Vieții

Or privire asupra list of ingredient și vă veți întreba ce plant nu se află în acest recipient. Făcut cu proteine ​​din mazăre, orez brun, amaranth, hrișcă, semințe de chia și multe altele, sau lingură de 36 grame cu 20 grame de proteină, plus sau doză de 7 grame de fibră.

Cumpără acum

Cel mai bun mix mix unic: Sunwarrior, Warrior Blend, Vanilla

Sunwarrior

Făcut dintr-un amestec de fructe de padure Goji și protein de mazăre și cânepă, fiecare lingură de 25 grame cu 18 grame de protein și aproximativ 2.6 grame de leucină care dezvoltă mușchi.

Cumpără acum

Cel mai bun soia: ACUM Izolat de proteine ​​din soia ACUM, ciocolată naturală

ACUM

Acest izolat de protein din soia conține 20 grame de proteine ​​pe porție de 24 grame și doar 90 de calorii.

Cumpără acum

Cea mai bună alegere fără stevia: pulbere de protein organiza pe bază de plantă Elite Protein, ciocolată

Amazon

Dacă nu sunteți a fan of the gustului înfundător al Stevia, a „natural” îndulcitor, has a taste of multica a false îndulcitor, ei bine, această pulbere de proteine ​​pe bază de plantă pentru acest lucru

Cumpără acum

Cel mai bun amestec de totul: Vega One All-In-One Plant Protein Pudra, Vanilie Franceză

Vega One

Or combine mazăre protein, in semințe, cânepă protein protei multe altele, sau mix 41 de grame de iapă cu 20 de grame de proteine, 6 grame de fibre și 1,5 grame de acizi grași omega-3.

Cumpără acum

Cea mai bună alimentare cu quinoa: pudră de proteine ​​vegane Bodylogix, ciocolată decadentă

Amazon

Acest ulcior poartă sigiliul foarte important ‘Certificat NSF pentru sport’, care assign că ceea ce spune etichetă în produs. Și ceea ce se află în interiorul acestui builder of mușchi this în mare part chia și quinoa, a bob with conținut ridicat of proteine. Există și Stevia. Spunând doar în caz că nu vă place horn.

Cumpără acum

Cea mai bună alimentare cu nucă de cocos: praf de proteine ​​organice pe bază de plantă KOS

KOS

Există o adevărată cornucopie of ingredient în această proteină sub formă de pudră – proteină de mazăre, quinoa, protein din semințe de dovleac, chia, in – dar exist și lapte de coconuts și zahăr, care sunt atuuri frumoase pentru to contribute to the rotunjăr aromei .

Cumpără acum

Cel mai bun combo de mazăre-cânepă: Formula pe bază de plantă Elite Protein

Amazon

Sau porție de ceasuri cu 25 de grame de proteine, 3 grame de fiber (bonus!) Și 150 de calorii.

Cumpără acum

Cea mai bună pulbere îmbunătățită: proteină completă Organifi

Amazon

Ceea ce lipsește acest produs în protein (or lingură are 20 de grame; doriți mai mult de 25 de grame pentru construirea mușchilor) îl compune în fibră (3 grams) și or series of alți nutrienți. Vă puteți bucura oricând de 1 1/2 linguri pentru a vă atinge obiectivele de proteină.

Cumpără acum

Cea mai bună opțiune de geantă de gimnastică: Pulbere de proteine ​​organiza Garden of Life

Grădina Vieții

Pentru că nu poți arunca sau cadă în geanță. Ei bine, with an exception cazului în care ai unul dintre accele genți gigantice. Give dacă luați a sac de corp uriaș în geanta de gimnastică, s-ar putea avea aveți alte probleme cu care nu vrem să ne implăm.

Cumpărați accumulated Cel mai bun unt de arahide cu ciocolată: praf de proteine ​​organizes pe baza de plantă, unt de arahide cu ciocolată

Orgain

Ciocolata și vanilia sunt bune. Amenda. When it comes to having an amestecător de arome, it appeals to the this rot de proteine ​​vegane bine echilibrată. Bucurați-vă și sunteți binevenit.

Cumpără acum

Cel mai bun conținut scăzut de calorii: Thorne Research, VegaLite, pulbere de protein cu performanțe prietenoase cu veganii, aromă de vanilie

Amazon

Container cu aspect elegant, acum? Sau pulbere de 20 de grame de proteine ​​pe lingură sunt aurii 110 calorii.

Cumpără acum

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

You will build a lot of this motivul pentru care majoritatea dintre noi ne întoarcem constant la sală. This farul luminii care continues să ne antreneze eforturile for care mulți ne consider nebuni, give cum construim efficient mușchiul? Aceasta this questionare care împiedică atât de mulți ridicători.

Actul fizic de a built a lot of this major u spor of spus decât de făcut, it looks to have been built a lot of trebuie să avem mai multe variabile aliniate atât în ​​ceea ce privește antrenamentul, cât și nutriția.

A punct of plecare excellent pentru toată lumea în încercarea de a adăuga masă în cadrul lor este definitiv ca most întâi ce this de fapt muscular construcția. Faptul de a built mușchi sau de a determines în mod intenționat creșterea mușchilor prin antrenamentul de rezistență this adesea denumit muscular hypertrophy.

Faceți click aici pentru a vă alătura pentru mai mult exclusive fitness conținut.

Muscular hypertrophy this adaptarea pe care or experience a lot of the expunerea continues the form of antrenament of rezistență supraîncărcate progressively, ceea ce are ca rezultat sau creștere a dimensiunilor fibrelor noastre musculare, atât în ​​diamei, îât lung.